Şi cum am ajuns spre Bâlea Lac?!

P.S de început: Inocentul II la Prwave 😉

 

Sigur că o să râdeţi, dar după ce mi-am revenit mai că am râs şi eu. Bine, n-am râs, dar am înjurat cam ca Lala aşa. Bine, am înjurat mai rău ca ea, na!

Dar să o luăm cu începutul. V-am zis că îi urăsc pe ăia de la finanţe, da? 😀 Nu mi-am schimbat părerea. De ce puii mei sunt aşa de acri? Cred că le dau lămâi de cum intră pe uşă. Să mor de nu. Jesus!

Şi cum m-am enervat pe finanţe, dar şi pentru că n-am mai fost în Curtea de Argeş de vreo şapte ani, am zis să pornesc mai devreme. Şi am pornit mai devreme. De ajuns am ajuns. Am ajuns şi am început ieşind din oraş. Mă rog, nu au nimic care să-ţi spună că ai fi unde se zice că ar trebui să fii. Dar m-am prins singură că am ieşit aşa că m-am întors. Şi am găsit şi o Mânăstire. Nu aia de trebuia, dar mie mi s-a părut bună şi aia de-am găsit-o. Dar nu m-a dus capul să văd că pe ea scrie (şi încă mare) „Mânăstirea Domnească”, aşa că a trebuit să-mi spună Răzvan la telefon unde sunt. Vesel până aici.

Apoi m-am întâlnit cu Răzvan şi Andra (Adakiss). Doi copii minunaţi, vă jur. Mai rar aşa. Şi frumoşi şi deştepţi. Iar Răzvan a venit cu toate întrebările la el. Doar că şi-a uitat lista acasă, dar s-a descurcat şi aşa 😀

Dar am şi plecat. Şi, logic, după ce m-am ameţit atât prin Curtea de Argeş că am ieşit pe partea cealaltă.

Şi văd multe curbe iniţial. Şi-l sun pe Xreder şi îi spun că atunci când m-am dus nu erau aşa multe curbe, ce puii mei. Nu m-a băgat în seamă prea mult, ca nu cumva să-mi dăuneze 😛 Dar când am început să văd blocuri de piatră ridicându-se deasupra capului meu şi tunele… tunele(?!)… şi nema semnal la telefon, am zis că am pus-o. No, nu mă înţelegeţi greşit. Drum îngust. Munţi înalţi de stăteau să-ţi cadă în cap. Tunele. Drum îngust. Nimic rău. Curbă periculoasă. Curbă deosebit de periculoasă. Adică numai aşa era. Măi, m-aş fi şi dus, dar maşina mea zicea că nu prea mai are motorină şi pe acolo, am zis eu, nu prea ai şanse să dai de un peco. Aşa că… curbă periculoasă la stânga, deosebit de periculoasă la dreapta. Drum îngust. Ce fac eu? Întorc acolo. Fix acolo că doar v-am zis, aşa era tot drumul.

Şi uite cum dintr-o întâlnire perfect normală, cu doi puşti mişto, eu ajung să fac un traseu de o sută şi ceva de km. Ehee. Şi da, fie, la început m-am speriat, pentru că nici semnal la telefon nu aveam. Nici indicatoare nu erau. Doar borne, iar unele erau în alb. Abia într-un târziu, undeva bine pitit, era un indicator care zicea trist: Piteşti 60. Bine!!!

30 comentarii la “Şi cum am ajuns spre Bâlea Lac?!

 1. :)) Mai omule! Ce naiba! Eu am observat ca nu ti-am mai vazut masina trecand inapoi, dar am crezut ca te-ai razgandit si tot nu vrei sa raspunzi la telefoane:))! Ar fi trebuit sa-ti dau un telefon, sa te intreb pe unde te-ai ”ratacit”… Faza e ca, si cu al nostru mic oras, tot acolo ajunsesi:))
  Bai, sincer, lista aveam si eu in minte… dar cand ati inceput sa vorbiti de editare si publicare, m-ati pierdut… Ups! Eu ma intimidez mai usor… Oricum, multumiri eterne pentru vizita(vezi ca n-ai intrat in zidul manastirii??) si data viitoare promit ca dau indicatiile scrise pe foaie: prima la dreapta, 100 de m, apoi a doua la stanga:))

 2. Pingback: Postare… « vlady8

 3. Pingback: Și-a venit « Adakiss's Blog

 4. Te-am vazut cand mergeai spre Curtea de Arges, normal ca nu m-ai vazut, am mai discutat asta…
  Mno, si daca ajungeai la Balea, ce? Iti racoreai creierii, la aerul ala tare se racoreau si ai tai, si ai Lalei…

 5. Darius, ti-o iei 😛

  Canguru’, tu mereu ma vezi cand ma duc pe unde ma duc. Ai vreun detector pe urma mea? 😀

 6. Pingback: Întâlnire scriitoricească… « Book's Kingdom

 7. Pingback: Încântat… « Death Note

 8. Pingback: Recomandare si leapsa « Blog de Prost

 9. Razvan, stii tu cum e cu gura pacatosului 😀

  Adrian, tu vrei sa-ti aplic acelasi tratament ca lui Darius? Ntz. Ntz 🙂

  Canguru’, da, ai si tu dreptate, e prea misto masina pentru a nu se remarca 😆

 10. Nu stiu cum face dar tot gaseste drumul spre casa. Eu cand am auzit ca are indicatoare spre Balea Lac deja invitasem ceva lume sa o punem de un chef… dar mai pleaca ea in deplasare si gps tot nu-i iau. 🙂

 11. Oana stii ca situatii ca asta pe care o descrii ne fac la urma urmei viata mai frumoasa. pe de alta parte te rog sa-mi spui cand mai ajungi in Bucuresti. sunt insarcinat special din partea lui Bordelezu sa-ti iau un autograf pe cartea ta pentru el.

 12. Aaa, pai nici macar pana la Vidraru n-ai ajuns, din cate-mi dau eu seama. Pana la Balea … ehei cat mai aveai de mers si cate curbe periculoase.

 13. Darius, n-am, dar imi poti face cadou de ziua mea 😀

  Geocer, mai aveam putin pana la Vidraru 😉

  Cody, sure, dupa Pasti o sa tot vin.

 14. CIA IA POZITIE OFICIALA IMPOTRIVA UNEI CARTI SCRISE DE AGENTII
  TISMANEANU- PACEPA !
  Intr-o luare de pozitie fara precedent si definitorie, Agentia Centrala de Informatii a Statelor Unite ale Americii se spala pe maini de asa-zisul agent CIA Ion Mihai Pacepa, fostul adjunct al DIE considerat agent pe deplin conspirat al KGB.
  Clarificarea se face pe site-ul oficial al CIA, prin intermediul unei cronici la ultima carte a celui care semneaza sub numele de Pacepa, banuit a fi de fapt Vladimir Ilici Tismaneanu. Este vorbaProgramat sa Ucida: Lee Harvey Oswald, KGB, si Asasinarea lui Kennedy”, prin care Pacepa/Tismaneanu incearcasa acrediteze ideea imbecila ca Lee Harvey Oswald ar fi fost agent KGB. Tismaneanu, ca orice nu stie nici macar faptul ca desecretizarea unor documente ale CIA si US SS din dosarul asasinarii lui Kennedy au dovedit deja ca bietul Oswald era agent al ONI, CIA si FBI trimis in URSS cu misiune. Volodya considera pe coperta volumului lui Pacepa ca aceasta „fascinanta si provocatoare” carte „va schimba definitiv intelegerea noastra despre unul dintre cele mai tulburatoare episoade ale secolului al XX-lea”. Nu aceeasi este si parerea CIA.
  Traduc din comentariul CIA despre aceasta imbecilitate marca Tismaneanu – Pacepa „Programat sa Ucida prezinta o explicatie imaginara a asasinarii lui Kennedy, dar care este de asemenea neverosimila. Pacepa nu a conectat puncte, ci a adaugat altele noi. Un avertisment de sănătate se justifică.”
  Deci duetul tembel este trimis la analiza psihiatrica sau la casa de nebuni.
  Cititi articolul complect care face parte din serialul de 12 articole ” DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VOLODYA TISMANETKY.
  Deasemenea pe acelasi blog cititi : ATAC BANDITESC IMPOTRIVA ANTENA3 ( BASESCU ANCHETAT DE FBI )
  Robert Horvath Deva ziarist SUA
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/

  https://www.cia.gov/library/center-for-the-study-of-intelligence/csi-publications/csi-studies/studies/vol52no2/intelligence-in-recent-public-literature.html

 15. E stabilit! Data viitoare mergem direct la Vidraru, cu gps facut cadou(cica de Darius), și am rezolvat problema:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s