Pentru că încă sunt plecată…

Nu cu pluta, cu maşina. Şi încă mai am treabă… ce să vă zic? Aproape că a trecut şi Paştele ăsta. Dar asta tot nu înseamnă că sunt mai fericită.

Nu vă mai pun melodii, pentru că deja am ascultat o singură melodie cinci ore şi dacă o pun şi aici, dracu’ se mai culcă. Încep să-l urăsc şi pe Iglesias :P, Julio chiar.

Bun, ne revedem mâine seară. Că cică mai am treabă. Mai am de scris, mai am de făcut una, alta. Eh…

Şi nu v-o spun nici pe aia cu Hristos a Înviat, pentru că ştiţi că aşa s-a întâmplat. Să ne revedem cu bine.

5 comentarii la “Pentru că încă sunt plecată…

 1. SARBATORI FERICITE ,BUCURIE SI NOI SUCCESE. RH
  BASESCU ASCUNDE PE SPIONUL ROSU URAT SI URAT MIROSITOR
  VLADIMIR TISMANEANU !
  Presedintele Romaniei Traian Basescu.
Excelenta
Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El relefeaza pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane. Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea
sa produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca in calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti.
  “Actiunea de infiltrare a Europei Libere cunoscuta sub numele de cod Cain a fost o
actiune bilaterala a securitatii romane ( Unitatea 0617 din Directia 2 DDS spionaj ) -”Brigazile Rosii Intenationale format din fosti luptatori ai razboiului civil din Spania ( controlat de NKVD ) – Partidul Comunist Spaniol. Cordonarea sa facut zilnic prin mesajele codificate al postului de radio Pirinei in limba spaniola.cu sediul la Bucuresti. Documente despre aceasta actiune pot fi gasite in arhivele sectiei internationale a PCR.
………..Ajuns vorbeste la Europa Libera impotriva dictatorului Ceausescu si a familiei sale. In curand actiunea de infiltrare intra pe linia moarta. Cererea sa de azil politic in Franta este respinsa ca si cea de intrare in SUA . Intrand in filajul serviciului francez si a celui american agentul Volodea se ascunde sau calatoreste vestul european cu un pasaport fals, timp de 4 ani de zile.
Brigazile Rosii Internationale l-au ajutat sa plece in Venezuela, dupa ce i s-a refuzat initial viza de intrare in SUA. De abia in 1985 serviciile roman si sovietic si-au realizat scopul. Sa organizat o casatorie ….. cu o cetateanca romana americana de care a divortat curand. Pentru a intra in SUA agentului Volodya i sa creiat o noua biografie i sa dat un nou nume si un nou pasaport. PASAPORTUL DE INTRARE IN USA POARTA NUMELE VLADIMIR TISMANETKY SI ESTE DIFERIT DE CEL PE NUMELE VLADIMIR TISMANEANU CU CARE A PLECAT DIN ROMANIA. AM LUAT CUNOSTINTA DE ACEST LUCRU FIIND PRIETEN CU FOSTA SOTIE A LUI VOLODEA PE NUME TAMARA TISMANESKY CU CARE AM FOST CHIAR VECINI CU MAI MULTI ANI IN URMA. DOAMNA TISMANETKY ESTE UN TALENTAT ARTIST CARE PREDA ILUSTRATIA DE MODA LA FIT NEW YORK. DANSA A PRECIZAT CA A PRELUAT ACEST NUME PRIN CASATORIE. Orice comentariu in plus este de prisos, agentul Volodya fiind desconspirat.”
  Robert Horvath Deva ziarist SUA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/
PS CITITI PE BLOGUL MEU SERIALUL DE 12 ARTICOLE- DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU TISMANEANU.

 2. Pe tine te obsedează (sper ca nu e prea dur cuvantul) Iglesias, iar pe mine, mai nou, Adam Lambert (Whataya want from me). De fapt sunt mai mult decat obsedat. Am adormit cu castile pe urechi noaptea la 3 si am gasit telefonul descărcat de dimineata. Am trecut apoi pe you tube. Nu-mi vine sa cred ca l-am descoperit pe Lambert abia ieri!
  Cred ca e aici, in caz ca vrei sa asculti:
  http://blackpearlrise.wordpress.com/2010/04/04/whataya-want-from-me/
  Scuze, cred ca mai bine il puneam pe cel de pe you tube…

 3. Pingback: Boc vrea isi faca blog si cont pe Facebook « Hai ca se poate!

 4. Adrian, m-as invarti eu pe acolo, dar nu o fac 😉

  Razvan, lasa, ca si asta de pe blog e bun. Nu ma deranjeaza linkurile. Da, sunt obsedata, dar de tata, nu de fiu 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s