Să mai dormităm puţin

Mai întâi, ca să ştiţi, nu din alt motiv, avem şi Inocentul VI, dar recunosc smerit că eram cam obosită şi Lala mă tot bătea la cap. Unde mai puneţi că am trecut de la Sărutul morţii la Inocentul, adică din beciul unde e ţinută Lala prizonieră în biroul ei. Cam greu să le separ pe Lalele astea. Sau sub deviza: „Avem un personaj, ce facem cu el?”. Facem ce vrem cu el, fireşte. Cum altfel.

Dar adevărul adevărat e că încă dorm pe mine. Aşa că o să trec şi la fapte. Nu de alta dar parcă nu mă lasă sufletul să nu închid ochii când în sufrageria mea e aşa cald şi bine, iar apa din acvariu susură liniştită.

Dorm încă din momentul în care scriu. Aşa că… treaba voastră, faceţi ce vreţi, jucaţi-vă. Eu dorm. Şi apoi, dacă oi fi întreagă fac o oră de sală că mă dor şalele ca pe babele alea de la marginea şanţului.

Şi o să ziceţi că dacă mă dor de ce mai fac. Păi uite aşa, să mă răzbun, să vadă că poate fi şi mai rău 😛

Şi mâine dau un interviu pentru antenele rele, dar mie îmi e somn de azi, şi cică interviul se va consuma pe la zece dimineaţa. Aşa dimineaţă?! Doamne. Oamenii ăştia nu mai dorm? 😀

Mda, şi e miercuri, iar săptămâna asta a trecut pe lângă mine fără să mă anunţe. Şi vine 1 Mai cu manele şi mici, iar eu aş vrea să fiu în Costa Rica şi să dansez Salsa sau Rumba sau orice.

Ce să vă mai spun? Nu mai ştiu ce. Revin pe seară cu ceva constatări din timpul somnului. Oi visa ceva interesant şi demn de pus pe blog. Aşa că să am somn uşor!

20 comentarii la “Să mai dormităm puţin

 1. Pentru dureri de sale, iti recomand niste bai in bazinele alea geotermale de la Baile Herculane. Ba chiar si sauna cu aburi sarati si sulfurosi cred ca ti-ar face bine.

 2. Pingback: 100 de dolari noi… « Dispecer Blogosferă

 3. De câte ori vin la tine, tu ești gata de somn…mare carență, de când n-ai dormit?!
  Până una altă, tabloul meu se cumpără. Am primit o ofertă. Merci pentru sugestie, normal ca acolo s-ar vine mai bine! Somn ușșșoooorrr!

 4. Pingback: Cel mai iubit dintre bloggeri… « Dispecer Blogosferă

 5. Pingback: Necuvintele… « Consiliul Naţional al Blogosferei

 6. Inocent, Antene rele, zau ca nu merge, in acelasi context. Nu de alta, dar o sa planga ala chioru’ si-o sa zbierte iar „Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!”…
  O sa mai trec pe aici, pe curand!

 7. Mirela, si ce-am dormit 😛

  Teo, da, si lui Dinu ii e 😀

  Ioana, vezi cate aventuri iti poate oferi netul 😆

  Tasha, merci la fel!

 8. Pingback: 3 ani! « Nataşa

 9. Pingback: Zi aparte « Ioan Usca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s