Italia-i ca Romania

Daca mergeti in sud, e la fel. Murdara, plina de tepari italieni etc. Puneti voi restul. In schimb, da, recunosc, nordul e alta poveste. Venetia e o capodopera in sine. Roma… sunt destul de dezamagita.

14 comentarii la “Italia-i ca Romania

  1. Dacă mergi mai la sud de Roma s-ar putea ca fostul nostru cartier al „Veseliei” să pară Beverly Hills… Sărăcie lucie în talpa cizmei…

  2. România e murdară acolo unde noi, cetățenii reușim performanța de a arunca tot ce se poate… E vorba de mentalitate…

  3. Oana, poate că Italia e ca România, dar sigur România nu-i ca Italia :).
    N-am mai fost în sudul Italiei de foarte mulţi ani. Da, e murdar. Ei,şi? Nu există, cred eu, peisaj mai frumos decît Napoli văzut de pe şalupa cu care te întorci de la Capri. Şi am văzut ceva peisaje la viaţa mea… Recunosc însă că Roma nu e oraşul meu preferat, mi s-a părut, atunci cînd am fost şi am stat 10 zile, cam provincială faţă de Florenţa.

  4. Oana, mie Roma mi-a placut mult. Am stat sapte zile si nu cred ca am dormit in total 10 ore. Am umblat din muzeu in muzeu, am lua toate barurile, cafenelele la rand, pe vremea aceea fumam si se fuma numai afara, abia se introdusese legea ca nu e voie sa fumezi in interior, cred ca era 2003, Chivu era capitanul echipei AS Roma si toti erau incantati si am primit o gramada de atentii de la patronii de restaurante…ce sa zic asa per ansamblu, ceva foarte placut….arta si mancare buna :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s