Poate nu aţi cumpărat Flacăra…

Pe vremea când se vindea cu „Parfumul văduvei negre” sau „Hoţii de timp”. Acum, ambele cărţi, sunt la vânzare, pe site. Preţul e modic, adică şi le poate permite oricine. Doar opt lei.

Dacă aţi citit „Indicii anatomice” şi n-aţi apucat să citiţi şi Parfumul, acum puteţi. Dacă vreţi să vedeţi cum a recidivat Ivona – şi poate doar aţi auzit despre asta – iată că aveţi ocazia.

Linkul este acesta: http://www.tritonic.ro/colectie-Crime_scene___Flacara-15-21.htm Găsiţi tot de la Crime Scene acolo.

17 comentarii la “Poate nu aţi cumpărat Flacăra…

  1. poate face si tritonicul ca alte edituri ,o scurta prezentare a cartii,cateva pagini de citit,cum au altii.Am dat click pe cartea ta si …..nimic.Adevarat, pretul e modic dar este o „explozie” de carti pe piata iar timpul omului e limitat,ce sa citesti prima data?Ultima carte cumparata e „Salonul rosu” de Strindberg.Tot la pret modic,6 lei,dar Strindberg e Strindberg!

  2. Pingback: Sunt recunoscător « Ada Pavel's Blog

  3. Aştept cu nerăbdare „Parfumuri anatomice”, o carte de-a ta promovată puternic de prietenul nostru Trex pe al său blog… 🙂

  4. Pingback: Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Riviera venețiană. Bibione și noi

  5. @adapavel-ce alea sunt prezentari,recenzii?Si la urma urmei nu ai decat 16 ani,only sixteen.Cred ca Oana SM a inteles ce vreau sa subliniez.

  6. Vasile, Ada o avea doar 16 ani, dar e mai matura decat multi asa zisi „maturi” pe care ii stiu eu. De inteles eu am inteles, doar ca plangerea nu se face la cine trebuie. Asa ca n-am nici o putere sa decid ce se pune si ce nu se pune pe site.

  7. Am înțeles, de înțeles. Only sixteen… Cum zice și Oana, nu te-ai adresat cui trebuie. Iar eu spuneam că un mod plăcut de a înțelege despre ce e vorba e să cauți câteva recenzii pe net.

  8. Pingback: Sunt recunoscător « Ada Pavel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s