Eu ce să înţeleg de aici?

Ei bine. Apatică. Şaptezeci şi de grade. În maşină. Nu la volan, doar pasager. Priveam aşa, spre niciunde pe geam. Şi mă gândeam la niciunde, că tot era al dracului de cald şi aveam impresia că idioata aia de climă nu face faţă. Oprim la semafor. Fireşte, mi-am dat seama de asta pentru că a oprit şi maşina de lângă, care găzduia două doamne. Mă uit la retrovizoarea femeii şi de ea văd agăţată moaca preşedintelui iubit. Da, Traian Băsescu – sper că n-a început DNA-ul urmărire blogurilor. Fireşte, îi respect până la lacrimi.

Şi vorbeşte gura fără mine ceva de genul: „Doamne, cât de tâmpită poţi fi să afişezi moaca alăuia?”

Sorin se uită şi se izbeşte de faţa zâmbitoare cu mesajul „De ce vă e frică nu scăpaţi” sau cam aşa, oricum el a avut dreptate, nu poţi zice nu. Şi îl apucă bâzdâcii, pe Sorin, normal. Începe şi îi face semn femeii că nu e în regulă cu moaca ăluia acolo. Normal că femeia nu înţelegea ce vrea. Eu încercam să-l potolesc, dar între timp mă făcusem al dracului de mică în scaunul meu, probabil că nu mă mai vedeam.

În fine, femeia se prinde, zâmbeşte şi-l dă jos aproape şocată că ăla îi zâmbeşte în felul ăla. Mno. Da, e o victorie. Dar ruşinea mea cine-o spală?

Şi totuşi, asta înseamnă că?

12 comentarii la “Eu ce să înţeleg de aici?

 1. Pingback: Eu ce să înţeleg de aici? - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. Poza ca poza, da de personajul real cine se ocupă? Cu datul jos al personajul, ziceam. Înghesuială mare…
  O zi răcoroasă, Oana! 😀

 3. La Mulţi Ani, tuturor Sărbătoriţilor purtători ai Sfântului Nume al Maicii Domnului, Maica Marie !
  RUGACIUNE:
  Prea Binecuvantata Stapana, Pururea Fecioara, Nascatoare de Dumnezeu, ceea ce ai anscut pe Dumnezeu Cuvantul mai presus de fire, pentru mantuirea noastra si Te-ai aratat ca o mare a darurilor Dumnezeiesti si rau pururea curgator al minunilor si reversi bunatati celor ce cu credinta alearga catre Tine!
  Cazand inaintea Chipului Tau cel Minunat, ne rugam Tie prea buna Maica a Iubitorului de oameni Stapana! Revarsa asupra noastra milele Tale cele bogate si grabeste a implini rugamintile noastre pe care le aducem Tie Grabnica ajutatoare care ne sunt de folos, mangaiere si mantuire pentru fiecare randuindu-le.
  Cerceteaza cu harul Tau Prea Milostiva Stapana pe robii Tai si daruieste celor inviforati liniste, celor legati slobozire si pe toti mangaie, care sunt intristati de felurite necazuri!
  Izabaveste, Prea Milostiva Stapana, toate orasele si satele de foamete, de boale, de cutremur, de potop, de foc, de sabie, si de orice alta nenorocire sau pedeapsa vremelnica sau vesnica, indepartand, prin indrazneala Ta de Maica, toata mania lui Dumnezeu!
  Slobozeste pe robii Tai de slabanogire sufleteasca, de tulburarea patimilor si a caderilor in pacat, ca fara impiedicare, vietuind in veacul acesta, intru toata buna cinstire a Ta, sa ne invrednicim de vrednicile bunatati prin Harul si iubirea de oameni ale Fiului Tau si Dumnezeului nostru, caruia sa cuvine toata slava, cinstea si inchinaciunea, impreuna cu Cel fara de Inceput al sau Parinte si cu Prea Sfantul Duh, acum si pururea si-n vecii vecilor! Amin!

  Doamne Ajută !

 4. Pingback: Zborul – II « Ioan Usca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s