Am multă treabă

Aşa că vă scriu repede şi fug.

 

Zilele astea „am citit”. Adică Oraşul a citit. M-am trezit, fără să vreau, vorbind la microfon, chiar când alergam după Sifilica şi Epistole să-i duc la un restaurant decent că oamenii erau morţi de foame. La mulţi ani încă o dată, doamnă!

 

După ce Cangurul şi-a început cariera de domn de companie, acompaniind o prietenă, măritată că şi el e însurat, la o nuntă. Pentru că soţul prietenei era ocupat, mi-am zis să profit şi eu de acest nou Cangur, aşa că l-am târât cu mine la film: „Ucenicul vrăjitorului” pentru cei interesaţi. Şi am decis, cu obstinenţă să o comitem din nou. De data asta domnul de companie mi-a zis să mă chinui să nu mai întârzâii. Mi se pare corect.

 

Aşa ieri am ajuns la pisici. Multe pisici. Una e a mea, fireşte 😀 Şi da, sunt mândră de ea până-n măduva oaselor. Frumosul de el. Dar şi celelalte sunt superbe. Băiatul meu va merge la concurs pentru că e un exemplar superb. Vă spun, superb. Cu lăbuţe, cu punctuţe, cu tot ce-i trebuie. Şi să vedeţi ce cap mic şi rotund are, superbitatea.

 

Acum am treabă. De data asta pentru mine. Şi multă. Noroc că m-a trezit Candice, că iar dormeam până mâine şi se ducea pe apa sâmbetei toată treaba mea.

 

Am încheiat transmisia.

17 comentarii la “Am multă treabă

 1. Pingback: Am multă treabă - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. Pingback: Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Cărți pe nisipul fierbinte – leapșă de vară!

 3. Geocer, nu cred ca vrei sa iei vreodata bani de la Oana! Stii cum ii tine? Sunt mototoliti toti, indoiti, aruncati, stransi, vai mama lor! Parca sunt stransi la striptease, la bara, la jartea si chilotei…

 4. Spor la treaba!
  P.S. Rusine sa-mi fie!!! M-am lasat distras de alte lucruri :(. Scuze! Incerc pana vineri, dar nu garantez, avand in vedere numarul invitatiilor la petreceri care cresc. Nici nu stiam ca am atatea cunostinte!!! 😆

 5. Canguru’, la dracu, te-ai prins cum imi castig existenta 😀

  Vlad, aaa, da, in curand e ziua ta. Stai linistit, nu e nici o graba 🙂

 6. Mirela, mai e o luna pana atunci. Si e expozitie de pisici de rasa 😉 Si Piti e rasa tomberon. Noul membru al familiei va fi dus la expozitii.

 7. Pingback: O zi mai interesantă « Vlady8

 8. Vrem să-l cunoaștem pe noul membru. Cu toate că la noi, rasa tomberon plus încă ceva angora pe-acolo, adică Serafina Corcinescu-Păpușeanu, e mai stăpână decât orice rasă. Dar tot vrem. Așadar??? 😛

 9. Pingback: Mirela Pete. Blog » Blog Archive » E încă vară! E august în Grădina botanică!

 10. Pingback: Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Imagini altfel (II). Veneția, fotografii și nu numai…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s