Invitaţie şi linkuri

În Gazeta de Nord Vest şi în Sătmăreanul.net vedeţi despre ce e vorba.

 

Invitaţia e de la Crina, noi nu vă invităm

 

                                              Dublă lansare de carte la Satu Mare

 

 

            Scriitoarele Oana Stoica Mujea şi Ivona Boitan îşi vor lansa vineri, 17 septembrie, la Satu Mare ultimele cărţi apărute la editura Tritonic şi Crimescene Publishing. Evenimentul va avea loc vineri, de la ora 13.00, la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale din Satu Mare.

 

            Oana Stoica Mujea va lansa vineri a treia carte din seria fantasy „Dinastiile” – „Regina arkudă şi amuletele puterii”, iar Ivona Boitan va lansa ultimul său roman publicat în acest an, „Hoţii de timp”. Despre cele două cărţi vor vorbi omul de cultură Voicu D. Rusu – director editorial al Gazetei de Nord-Vest şi criticul literar Aurel Pop – secretar al Asociaţiei Scriitorilor de Nord Vest şi redactor şef al revistei Citadela.

 

            Originară din Piteşti, Oana Stoica Mujea este cunoscută sătmărenilor, fiind la a patra lansare de carte la Satu Mare. La cei 29 de ani, Oana a publicat deja 11 cărţi, atât literatură fantasy cât şi romane poliţiste. Scriitoarea a lansat la Satu Mare în ultimii doi ani romanul fantasy „Războiul reginei”, dar şi romanele poliţiste „Indicii anatomice” – a cărui acţiune se petrece în Satu Mare şi „Parfumul văduvei negre”.

 

            Ivona Boitan, pe numele său adevărat Ivona Codruţa Georgescu, s-a născut pe 4 ianuarie 1969 în Cluj Napoca. A urmat facultatea de Regie Teatru din cadrul A.T.F Bucureşti. În 1996 a semnat regia spectacolului „Viaţa Conjugală” de Max Aub la Teatru Naţional Târgu Mureş, unde a şi locuit o perioadă de timp. După acest spectacol s-a despărţit de teatru. De mai bine de zece ani lucrează ca şi Copywritter în publicitate şi televiziune. A lucrat ca scenarist la prima ediţie a Big Brother, a iniţiat rubrica Top Ruşinică, pe care a şi scris-o în primul sezon. În prezent este scenarist la emisiunea Happy Hour de la Pro Tv. Ivona Boitan a debutat în 2008 cu romanul „Cu sânge rece şi albastru”, roman încadrat în colecţia Lit, pentru ca mai târziu, în 2010, să recidiveze cu un roman poliţist „Hoţii de timp”. Ivona Boitan se va afla pentru prima oară la Satu Mare.

 

            Evenimentul este organizat de Gazeta de Nord-Vest şi Nord-Vest TV, în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale şi Biblioteca Judeţeană Satu Mare.

 

 

Ar fi o plăcere pentru noi să vă avem alături la acest eveniment!

 

 

Cu respect,

Crina Dunca

 

4 comentarii la “Invitaţie şi linkuri

 1. Pingback: Invitaţie şi linkuri - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. Buna ziua,

  Doriti sa va mutati de pe platforma de hosting free pe una platita mult mai stabila ? Noi avem solutia! http://www.hosting.refuzake.info de la doar 10 lei pe luna + domeniu .info gratis!
  Stim ca toate blogurile bune sunt pe domeniu!

  O zi buna!

  PS: Daca va deranjeaza comentariul nostru legat de hosting, ne cerem scuze, si puteti sa nu il publicati.

 3. Să-mi aduceți și mie un fursec, ceva, de la lansare. Mă știi doar că-s pofticios… Succese duble! 🙂

 4. Pingback: Septembrie | Ioan Usca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s