Adresa de mail pierdută…

…găsitorul să facă ce doreşte cu domnia sa.

 

Ei bine, da, aşa cum am anunţat şi pe facebook adresa aia cu oanastoicamujea nu mai e valabilă pentru că am schimbat parola pe care am uitat-o instant, după care, fireşte, am uitat şi răspunsurile întrebărilor secrete. Aşa că aleluia. I-am pus o cruce cât toate zilele şi mi-am făcut altă adresă de mail adică oanamujeastoica@yahoo.com.

 

Îi rog pe toţi cei care mi-au scris vreodată să o mai facă încă o dată. Poate fi şi un blank, ideea e că am nevoie să salvez acele contacte pentru zile negre şi furioase. Mai ales că acum nu mai ştiu la ce adrese să trimit anumite articole. Sigur, pe cele ale prietenilor, unii dintre ei, le mai ştiu, dar nu pe toate, că nu mi-am propus niciodată în viaţă să memorez adrese de mail sau numere de telefon. Aşa că, prin bună voinţă şi înţelegere, că doar sunt blondă, vă rog să-mi daţi câte un amărât de mail. Şi nu exagerez cu nimic spunându-vă că am pierdut cel puţin trei mii de mailuri :(( Viaţa mea e năruită. Inclusiv mailurile moguleşti care-mi erau de un real folos. Dar or auzi şi ei strigătul meu de ajutor şi or veni în întâmpinarea blondei tâmpite.

 

Iar la final încă o dată LA MULŢI ANI, CRINA! Şi o melodie super mişto pentru tine. Dansezi? 😀

12 comentarii la “Adresa de mail pierdută…

  1. Pingback: Adresa de mail pierdută… - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Până voi dansaţi, mă pornesc să-ţi scriu un mail, şi-ţi trimit un zâmbet şi-o îmbrăţişare de la cineva care-ţi spune * Elfa * 🙂
    Sărbători în tihnă !!

  3. si eu tocmai ce iti trimisem acum o saptamana sau doua numerele mele de telefon pe adresa aia:))))..hai pup..lasa ca se rezolva ele toate.

  4. Pingback: Teste | Ioan Usca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s