Reîncepem vânzoleala…

Oliviu Craznic si cei de la Bookblog au invitat mai mulţi autori de SFFH la Târgul de carte SF/Horror/Fantasy Final Frontier, duminică, 27 martie, începând cu ora 15,15.

Veţi spune, aşa şi? Ei păi nu e chiar aşa. La data şi ora de mai sus, câţiva autori din domeniu vor avea o dezbatere publică pe tema vampirismului şi nu numai. Moderator este Oliviu Craznic autorul cărţii – cu vampiri – „Şi la sfârşit a mai rămas coşmarul”.

Sigur, ideea e că voi fi şi eu acolo, e clar că, într-un fel, mă laud. Dar că voi fi eu nu e aşa important cât e important lângă cine voi fi. Aşa că, în afară de mine şi de Oliviu, îi veţi putea întâlni pe Liviu Radu, care scrie nişte cărţi fantastice de o savoare inimaginabilă. Ştefan Ghidoveanu expert în literatura de gen şi realizatorul emisiunii radio „Exploratorii lumii de mâine” şi Raluca Băceanu cunoscătoare a domeniului Paranormal Romance, ea însăşi autoare. Primul ei volum „Harul” urmând să apară în curând.

Vom dezbate de la Carmilla la Salem’s Lot, despre fenomene ca Twilight şi Jurnalele vampirilor, dar şi despre realizările în domeniu din literatura română: căci, spre surpriza multora, acestea chiar există, după cum veţi vedea, de ar fi să amintim doar Domnişoara Christina, Schimnicul, Războiul reginelor, Waldemar, …Şi la sfârşit a mai rămas coşmarul.

Iubitorii genului sunt aşteptaţi duminică, 27, ora 15:15 la Târg.

 

Cu detalii o să mai revin pe parcurs.

12 comentarii la “Reîncepem vânzoleala…

  1. Dacă aveţi nevoie de figuranţi, mă înscriu. Nu trebuie decât să stau nedormit o noapte şi am ochii atât de roşii încât şi vampirii m-ar invidia

  2. Pingback: Târg fantasy « Cu arma la vedere!

  3. Pingback: Ce-ar fi daca am ajuta victimele din Japonia, scriind pur si simplu?! | alexandrescudaniela.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s