Cum omori salsa cubană?

Simplu. Cu o organizare de rahat a unui concurs de Miss Sport.

 

Vă explic, dar întâi să mă vait. După o zi oribilă şi o răceală care nu-mi mai dă pace, totuşi am hotărât să mă ţin de promisiune. Le-am promis jumătăţii mele şi Fluturaşului că mă duc să învăţ salsa de la cubanezi. Nu că aş fi fost capabilă să şi dau din picioare, dar măcar de privelişte – să-i spună cineva lui Fredy, cu ocazia asta, că mâine lipsesc pentru că sunt pe moarte. Ei bine, cubanezul nu e prima oară în Piteşti, doar că eu l-am tot ratat. Nici asta n-ar fi tocmai o problemă, grav e că după seara asta nu cred să mai vină, vorba lui Sabrosito.

Ok, să revenim la Miss. Normal, în juriu trebuia să fie PDL-ul reprezentat de Bogdan Ivan, această tânără speranţă… mai băgaţi şi voi. Am înţeles şi că e Miss Sport – Adi, fu si tipa pe care o pozaşi pentru… -, chiar am înţeles. Ce n-am priceput: de ce aveau celulită? De ce stăteau cocoşate? De ce le-au pus să vorbească? Pentru numele… Bine, şi asta trece, dar… concursul trebuia să începă la 18:00, dar a început la 21:00. Salsa trebuia să înceapă la 21:30… Organizare de tot rahatul. Fraţilor, vorba bancului, dacă nu sunteţi capabili să vă organizaţi, plătiţi dracului pe cineva. Şi de ce tipa aia care cică cânta răgea? Şi de ce îmi tot venea să o iau la fugă? De aia nu vindem nimic, pentru că nu suntem capabili să organizăm nimic cum trebuie.

Se angajează doi oameni de marketing şi un PR şi lucrurile ies bine. Dar nuuuu, toţi vor totul gratis. Gratis vreţi, rezultate de rahat aveţi. Aşa că, răcită moartă şi epuizată, am preferat să mă refugiez în casă.

Jesus, zău, ce de rahat!

16 comentarii la “Cum omori salsa cubană?

  1. Pentru multi supararea si mai bine zis fustrarea nu are margini, pt ca, dupa mine, intentionat s-a intarziat, asta e pararea mea, pt ca nu am vazut nici un motiv serios pt care s-a tras atat de mult de timp, eu zic ca cineva chiar si-a dorit ca Mario si trupa sa nu cante, dar asa se intampla cand cine are greutate, ca sa nu zic altfel, decide dupa placul sau, trist ca nu mai exista respect, dar cum nu mai exista educatie, am putea gasi circumstante, DAR sa vedem partea buna a lucrurilor, exista oameni pentru care buna dispozitie este la ea acasa si care transmit un mod de a fi diferit de cel pe care il vezi la tv, inca mai exista si cu siguranta vor mai fi.

  2. Pai nu suntem noi specialisti in toate? Romanul stie sa faca orice!
    Adi, faza cu lucrurile bune….las-o. Doar pentru ca se intampla unui om dintr-un milion nu inseamna ca e reala.

  3. Ileana, acum serios vorbind, orice s-ar intampla, n-ai voie sa fii pesimista. Niciodata! Niciodata! Paharul ala are si o parte plina 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s