Suntem pe Amazon

De câte ori vreau să spun o poveste apare câte o veste, dar… Ei bine, mai întâi povestea apoi veştile amazonice.

Azi, la masă, sigur, la Zahana, cu o carte în mână… ăsta e preludiu. Două mese mai încolo două tipe şi un mascul. N-am avut ce face, urechile mele s-au îndreptat într-acolo fără vrerea lor. El şi ea un cuplu. Cealaltă ea psihologul. Ei nu erau căsătoriţi şi nici nu locuiau împreună, cu toate că aveau o relaţie de trei ani. El nu îi impunea să stea împreună, avea o singură cerinţă de la ea, una pertinentă, să facă ceva pentru ea. Adică, aşa cum a zis şi el: „Nu ţin nici să ne mutăm împreună, nici să ne căsătorim, pentru că nimic nu e veşnic, azi suntem, mâine nu mai suntem împreună”, el voia doar ca ea să se ducă la coafor, să se îmbrace frumos şi să capete încredere în ea, pentru ea, nu pentru el. Sigur, nu am întors capul să văd, dar când au plecat i-am dat dreptate lui. Ea frumuşică, înaltă etc, dar îmbrăcată ca de la marginea drumului, nefardată, cu părul vâlvoi şi aş mai găsi. Mai rar atâta maturitate la un bărbat, cu toate că… vorba lui Poirot, nimic nu e ceea ce pare.

 

Şi acum veştile. Cei trei de pe Amazon, adică Eu aici, Bogdan şi Regele. Cam atât!

5 comentarii la “Suntem pe Amazon

  1. 1. Idiot! O incurajeaza sa se stileze, dupa care ea se arunca in bratele primului care-i face un compliment. Cunoastem…
    2. Cat v-ati propus sa mergeti pe Amazon: 800 de leghe?

  2. Pingback: Suspans.ro : » Articole » Trei autori români de thriller/policier, traduşi în limba engleză_Suspans.ro

  3. Vreti ca blogul dumneavoastra sa arate mai bine si sa atraga mai multi cititori? Nimic mai simplu. In mai putin de doua saptamani veti avea un site la cheie. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un mail la: site_brasov@yahoo.com si sa ne spuneti ce fel de asteptari aveti. De restul ne ocupam noi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s