Domnule Ştefănescu Adrian Emil,

Dacă acesta o fi numele real, vă rog să luaţi la cunoştinţă următoarele:

Am stabilit cu ceva timp în urmă că nu e nimeni obligat să citească ce scriu eu. Dacă te tot întorci pe blogul meu ori eşti prost, ori masochist, ori ambele. Şi, desigur, eşti băsist, altfel nu se explică lipsa de neuroni.

Nimeni nu-mi spune de ce să mă plâng sau nu. De prostia umană care zace înlăutrul fiinţei dvs n-am să mă plâng că nu mă afectează în nici un fel.

Dacă părăsesc ţara nu văd cine m-ar ţine de mâini să nu mai scriu pe blog.

Handicapaţii mintali n-au fost niciodată invitaţi aici. Aşa că puteţi să vă retrageţi în glorie.

Dacă aveţi o problemă personală cu mine mai faceţi o labă şi liniştiţi-vă. Nu te cunosc nici măcar din auzite. Îmi dau seama că tu ai nişte fantezii nesatisfăcute, dar asta nu-i problema mea.

Încă mai sunt psihiatrii pe lume şi din ce în ce mai buni. Îţi recomand călduros să te tratezi. Atâta timp cât ai o problemă cu un om care nu ţi-a făcut nimic şi nici măcar nu te cunoaşte, părerea mea e că mai întâi ai o problemă cu tine. Concluzia e tot aia: tratează-te.

Pentru alte sfaturi adresează-te avocatului meu sau avocaţilor. Firma Boştină. Vezi că e în Bucureşti. Nu o să-ţi ia mult s-o găseăşti. Dacă îţi mai vine să vorbeşti cu mine, prefă-te că ai făcut-o. Sunt sătulă de poluarea proştilor, sunt sigură că vrei şi tu să faci parte din acel grup, dar mai ai mult până să ajungi şeful lor, aşa că şezi. Dacă tu consideri că eu ţi-am făcut vreodată ceva şi nu ţi-a plăcut – cu toate că mă îndoiesc – mă consider vinovată, altfel vezi-ţi, frate, de ciorba ta şi nu te mai uita în a mea. Cretini ca tine fac ţara asta de râs. În loc să-şi vadă de treaba lor îi fute a altora.

Drum bun! De acum încolo poţi vorbi singur acolo la spam cât îţi doreşti mătăluţă. Am luat act de prostia şi frustrarea ta, dar cu mai mult nu te pot ajuta. Tot un rahat anonim rămâi care vrea să-şi facă puţină reclamă pe numele altcuiva. Asta a fost prima şi ultima ta şansă. Porcăie-mă pe net şi plânge-te că ţi s-a violat neuronul. Cu toate că am dubii că ar putea fi violat la cât e de incapabil.

Cu prea puţină stimă… Nu mă semnez că tu ştii deja cine sunt. Dacă n-aş fi atât de importantă sigur nu m-ai cunoaşte, dar sunt 😉

6 comentarii la “Domnule Ştefănescu Adrian Emil,

 1. Buna, Oana..Imi pare rau ca iti zic atat de tarziu, dar am reusit sa iau cartile pe care mi le-ai trimis. Multumesc frumos pentru ele, nu ma asteptam la ambele!:* O sa revin pe blog cu recenzii imediat ce le voi termina. Inca o data multumesc, si spor la cat mai multe carti!

 2. Pingback: Dragul ei | Nicu Scutaru

 3. Ganduri bune….talent mare.

  BOMBA BOMBELOR : MELESCANU A CONDUS ECHIPA CARE LA
  UCIS PE MARIN CEAUSECU SI A FURAT CONTURILE DICTATORULUI.
  Ca urmare a denuntului meu pentru recuperarea banilor Ceausescu atentia
  anchetatorilor si-a indreptat atentia catre moartea ” prin sinucidere ” a fratelui
  acestuia. Fost sef al Agentiei Economice a Romaniei de la Viena, Marin Ceausescu a fost gasit fara suflare in ziua de 28 decembrie 1989. Marin era unul dintre demnitarii fostului regim care controlau spionajul tarii noastre in Europa de Vest. Data fiind relatia sa de rudenie cu dictatorul, dar si gratie pozitiei pe care a ocupat-o la Viena timp de 16 ani, informatiile pe care le detinea Marin Ceausescu referitoare la situatia presupuselor conturi secrete ale cuplului dictatorial s-ar fi putut dovedi cruciale.
  El era filat zi si noapre de agentura austriaca si olandeza responsabila pentru
  spionajul romanesc in cadrul NATO.
  IN ARHIVELE OLANDEZE SA GASIT ULTIMA CONVORBIRE TELEFONICA A LUI MARIN CEAUSESCU CU MINUTE INAINTE DE MOARTE. A FOST O CONVORBIRE INTRE EL SI THEODOR MELESCANU CARE FACEA PARTE DIN GRUPUL DE SPIONAJ DELA VIENA.
  Fotografii ale cadavrului si ca acesta nu prezenta semnele tipice ale unei morti prin spanzurare. Concluzia sa este fara echivoc: Marin Ceausescu nu s-a sinucis ci a fost ucis de membrii DEA din Viena.
  Pe 28 decembrie 1989, acesta a fost gasit fara suflare de catre Melescanu care a anuntat personalul ambasadei, dupa ce aparent s-ar fi spanzurat de o grinda. Cer oficial autoritatilor romane deshumarea cadavrului si punerea lui Thedor Melescanu directorul SIE sub ancheta.
  va urma pe
  http://devanewyork.blogspot.com/

 4. Pingback: Asasini în serie « Ioan Usca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s