Regina zână și zeii înaripați.

Trebuie să spun mai multe? Poate că da. O regină zână se trezește pe mâna unor semi zei. Să zicem că sunt un fel îngeri căzuți veniți pe pământ cu o misiune. Acum, desigur, ea trebuie să afle care e acea misiune și apoi să-și dea seama cum își poate salva lumea de o asemenea amenințare. Dar stați puțin că nu e chiar așa. Oare chiar vrea Min’yara să salveze pe cineva? S-ar putea să i se ofere un târg pe care nu îl poate refuza. Și, până la urmă, vrea și ea partea ei de răzbunare. Pentru că, la un moment dat, își amintește.

Numai că știți ceva? Tot ce ați citit până acum s-ar putea să nu fi fost real decât într-o mică parte. Dacă semi zeii ăștia s-au jucat cu mințile tuturor?

Eh, mai e de muncă pâna aflu și eu.

Dar da, așa cum ați înțeles reginele se întorc, iar eu am început lucrul la ele. Hai să zicem vreo trei luni. Deci start.

A, apropo, fac și sesiune de comunicare. Adică, primii cinci care se arată interesați să citească capitol cu capitol și să aducă imbunătățiri sunt așteptați să lase o adresă de mail. Ce ziceți? Scriem o carte cu un fel de public?

2 comentarii la “Regina zână și zeii înaripați.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s