Și l-am văzut…

Plin de viață. La început dând senzația de neputință, dar, pe parcurs arătându-ne puterea. Iar naiul, doar „a arat pământul cu naiul”. Nu știu dacă am văzut ceva mai spectaculos. Trei ore de spectacol. Trei ore în care n-am putut sta eu jos, dar Gheorghe Zamfir a stat în picioare.

Dacă e să mai aibă vreodată spectacol în țara asta care nu-l apreciază eu zic să vă duceți. Afară un bilet la Zamfir costă și o mie de euro, iar noi nu suntem în stare să dăm trei bănuți pentru a-l vedea. Oare când o să învățăm să ne apreciem valorile?

5 comentarii la “Și l-am văzut…

  1. Buna ziua, prin acest mesaj doresc sa va informez ca blogul dumneavoastra a primit Premiul MWB pentru pasiune, talent, imaginatie, creativitate, originalitate si valoare morala! Va puteti revendica premiul accesand urmatorul link http://www.mostwantedblog.org/2012/06/04/premiile-mwb-iunie-2012/ cum de altfel puteti afla mult mai multe informatii despre ceea ce presupune acest premiu! Va puteti alatura initiativei noastre de a cauta si promova valoarea in blogosfera romaneasca! Premiul MWB este una dintre distinctiile cele mai importante acordate in blogosfera romaneasca, fiind un mod de a recunoaste meritele si munca depusa de catre bloggeri talentati, originali si deschisi la comunicare! Mult succes in continuare si bine ati venit in marea familie MWB!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s