Parfumul văduvei negre

Sunt Iolanda Ştireanu. Deja mă cunoaşteţi din Indicii Anatomice, dacă nu, aveţi încă timp să o faceţi. Sunt nebună! Lucrul ăsta îl ştie oricine a stat de vorbă cu mine cel puţin o dată în viaţă. Şi cu toate astea sunt Comisar Şef Adjunct la Criminalistică. Un fel de detectiv american, doar că noi nu trăim într-o lume perfecta nici la nivel ideatic.

După ce m-am vindecat de agorafobie m-am întros în poliţie. Acum am ucis un om. Un suflet meschin care nu ar fi primit mai mult de treizeci de ani pentru crimele comise. Nu, nici un fior nu trece prin trupul meu. Mi-a plăcut să apăs pe trăgaci. Mi-a plăcut să-l văd prăbuşindu-se pe pardoseala rece.

Acum am revenit pe plaiurile mioritice, acolo unde câţiva bloggeri şi ziarişti se confruntă cu o problemă guvernamentală. Normal, nici Crina Dunca nu putea lipsi din ecuaţie. Dar ştiţi ce e mai rău? Că trebuie să suport o grămadă de oameni care abia aşteaptă să se ucidă între ei. Şi asta pentru că unul, sau mai mulţi, încearcă să pună mâna pe un document ce se află în mâinile unor ziarişti. Documentul ăsta este echivalentul unei bombe. Gurvernul va exploda. Să-l ia dracu’ de Guvern, că nu îmi pasă. Dar eu trebuie să-i apăr pe cei doi şi să aflu cine îi ucide pe cei care nu au nici o treabă cu jocul politic. De ce se întâmplă toate astea am înţeles, dar de ce cineva ar vrea să salveze un Guvern corupt de la cap la coadă, nu pot pricepe. Şi mai ales de ce recurge la crimă. Dar voi fi nevoită să aflu, pentru că un anumit domn mă tot bate la cap cu problema asta.

Serios acum? Meritam eu să ajung la Bran pe o ninsoare de nu îţi vine să dai afară nici un câine, pentru a mă stresa o masă de bloggeri nebuni? Poate că ăsta e preţul crimei pe care am comis-o.

29 comentarii la “Parfumul văduvei negre

 1. Pingback: 5520 « Oana Stoica Mujea

 2. Totusi, cred ca astia de la Politie ar trebui sa fie mai atenti atunci cand isi selecteaza personalul. Cum sa angajezi un nebun? Asta doar in filmele americane se poate intampla. In romanele romanesti nu prea e recomandabil.

 3. Pingback: Lansari de carte Tritonic la Chisinau

 4. Pingback: Parfum de nedreptate ! « Clubul bloggerilor

 5. Pingback: Oana Stoica Mujea și romanele ei parfumate « Sinsdesign's Blog

 6. Pingback: Mirela Pete. Blog » Blog Archive » O scriitoare, două, trei, mai multe! Și doi ași ai condeiului.

 7. Pingback: Concurs “cu 3 premii” « Cazare Herculane| Pensiuni Herculane| RouaDeMunte

 8. Pingback: Memorii de 10 stele! « Opriti planeta vreau sa cobor!

 9. Pingback: Pensiunea Roua de munte « VanGhelie Blog

 10. Pingback: OANA STOICA MUJEA - O CARTE PE CINSTE - PARFUMUL VADUVEI NEGRE | Dialoguri somnoroase

 11. Pingback: Berestroika « Blogul omului plictisit

 12. Pingback: Lala « Isabellelorelai's Weblog

 13. Pingback: SECUNDE » Blog Archive » Am fost pe-aici

 14. Pingback: Sah mat pe pârtie.

 15. Pingback: Mă dau rotund: sunt premiat! | Blogul lui Nea Costache

 16. Pingback: O noapte alba’n Bucuresti « Multzam

 17. Hey there, great article, a colleague through the fashion business linked me to your web page. I was born and raised in Los Angeles California and have been earning a living within the industry for that majority of my life. One of my current projects is really a discussion board for the fashion marketplace. Thanks for the useful facts.

 18. Pingback: Blog de blogger – Zamfir » Amintiri din viitorul trecut

 19. acum citesc aceasta carte uimitoare care este difedrite de celelalye

  mam apucat de ea aseara pe la 11 noaptea nu ma mai lasato abea astept sa vad cum se termina
  te rog sa mai scri romane politiste te pricepi
  uite un adevarat dalent roman 😛

 20. Pingback: Crime time!(5)-Parfumul vaduvei negre « bianca2b

 21. Pingback: Peregrin prin Salonul Editurilor Hunedorene 2012 (1) « bibliodevafiliala3

 22. e fain dar mai reusit mi se pare indicii anatomice si greselile trecutului, in parfumul vaduvei negre sunt cam mute personaje si ma cam incurc in ele.
  SUnt insa cateva chestii in greselile trecutului care au ramas fara raspuns sau cu raspuns ciudat alexandra o data se sinucide apoi cica de fapt e omorata in final, cine e tatal copiilor radei pentru ca la un moment dat pare important si toata lumea il cauta pentru ca mai apoi sa nu mai aibe importanta, si care e importanta faptului ca rada mai avea o fata de 16 crescuta de un politist? in sers ador cu desavarsire seria lalei este un personaj bestial plin de umor si sarcasm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s