Trei ore pierdute în canale TV

UPDATE: UN INTERVIU BESTIAL CU GEORGE ARION. FRAZA DE FINAL E MEMORABILA 😀

 

Ehe, da, atunci când ai zeci de sateliţi cu zeci de coordonate pentru a găsi ce te interesează şi să mai şi meargă e treabă grea. Aşa că am pierdut trei ore căutând un singur canal care s-a mutat pe un alt satelit (o fi bine cum vă spun?). adică Canale 5. Dar, din fericire am găsit şi Rai Gulp, un program cu milioane de desene animate, dar şi Rai Storie sau 50 Canale. Toate foarte bune. Sigur, n-am găsit Hallmark, dar îl am pe RDS, iar eu nu mai am chef să-l caut. Presupun că undeva pe netul ăsta se găsesc şi coordonatele exacte. Dar nici de alea nu mai am chef acum. Ştiu doar că până la 22 voi citi „Cocoşatul are alibi”( trebuie să vă spun că pentru o carte scoasă la Editura Universitară, are inacceptabil de multe greşeli, dar subiectul e super mişto) şi apoi mă voi uita la Grande Fratello zece, dacă nu mă înşel.

Adică lenevesc, pentru a se înţelege exact.

Nu mă mai pot uita la politică. Îmi e foarte, foarte silă. Îmi pare rău, dar nici nu mai pot citi despre politică din pricină de aceeaşi silă.

Netul… hmmm… cred că am început să mă dezobişnuiesc. O oră maxim îmi cam ajunge pentru tot ce aş vrea să fac pe internet.

Scrisul… hei, am un capitol întreg 😀 Ştiţi ceva? De fapt sunt în pauză, uite aşa 😆 Şi cam atât, mă amuz teribil cu Rai Gulp aşa că… sorry, trebuie să plec 😛

 

A, şi nu uitaţi să citiţi interviul de aici 😉

12 comentarii la “Trei ore pierdute în canale TV

  1. Multumesc din suflet pentru pontul privind „Cocosatul are alibi”, era singura carte a Rodicai Ojog-Brasoveanu care imi lipsea din colectie si, in sfarsit, am comandat-o!!

  2. N-ai mai trecut pe la mine…Am avut un concurs cu premii, am acordat deja premiile, vor fi chiar desene sau picturi trimise pin poștă.
    O să mai fac concursuri!
    O seara frumoasă la TV sau unde vrei tu!

  3. Multe scuze. Profit din nou de rabdarea si amabilitatea dumneaviatra. Multumesc. Robert

    CONSPIRATIA KASSAR -BASESCU

    AMBASADA ROMANIEI- WASHINGTON.DC

    Cristian Gaginski – Ministru Consilier
    Stimate domn
    Va rog sa ma puneti in contact cu o persoana reprezentand Serviciul Roman Extern. Vreau sa prezint documente confidentiale.
    Cu aceasta ocazia voi inmana oficial documentul de punere sub acuzare a cetetanului roman Traian Basescu pentru CONSPIRACY TO PROVIDE MATERIAL SUPPORT OR RESOURCES TO A FOREIGN TERRORIST ORGANIZATION
    UNITED STATES DISTRICT COURT SOUTHERN DISTRICT OF NEW YORK
    ______________________ MICHAEL J. GARCIA
    United States Attorney
    Robert Horvath ziarist USA http://www.devagallery.com

    Consulat général de France à New York

    Philippe Lalliot
Consul général
    Stimate Domn
    Trimit spre atentia dumneavoastra scrisoarea adresata catre Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy. Unul din subiecte prezentate este incendiul din portul Rouen.
    Actualul Presedinte Roman Traian Basescu este responsabil de incendierea a 38 de nave şi de poluarea portului francez Rouen, în 1981, din postura de căpitan al navei de cursă lungă „Argeş”. Exista si o declaraţie din 1998 a lui Traian Băsescu, în care acesta recunoaşte că a falsificat probe pentru a scăpa de sancţiunile autorităţilor franceze.

    Incidentul a avut loc în iarna anului 1981. Traian Băsescu, pe atunci căpitan de cursă lungă de numai 3 luni, primise comanda navei „Argeş”. În portul francez Rouen, încărcătura navei a luat foc în timpul descărcării. Incendiul s-a extins la alte 37 de nave aflate în rada portului francez.

    A urmat o anchetă. Traian Băsescu a stat aproape o lună la dispoziţia autorităţilor franceze. A fost chemat şi la tribunal. Nava românească a fost verificată şi echipajul a fost anchetat.

    Abia după 17 ani, în 1998, Traian Băsescu, pe când era ministrul Transporturilor, a recunoscut, într-un interviu la Prima TV,Romania că incendiul din portul Rouen a pornit de la vasul său. Mai mult, Băsescu a admis că a falsificat probele pentru a scăpa de sancţiuni.

    După pentru dezastrul din portul Rouen, autorităţile franceze au cerut daune de aproximativ 12 milioane de dolari.

    Domnule Consul General
    Am fost sfatuit de autotitatile franceze sa va contactez pentru a afla stadiul anchetei deschise impotriva cetateanului roman Traian
    Basescu.Va cer o audienta.
    Voi fi onorat sa va intalnesc in urmatoarele saptamani.In jurul lui 20 Noiembrie plec in Japonia unde voi avea filmari timp de trei saptamani.
    Cu deosebit respect
    Robert Horvath-DEVA
    Ziarist de investigatii. New York
    Datele de contact personal pe http://www.devagallery
    Va rog a binevoi a anunta primirea scrisorii.

  4. M3, ai rabdare 😉

    Cristina, pentru putin, e pentru cei ce vor sa se serveasca 🙂

    Mirela, am trecut si am vazut concursul, dar imi e prea lene si am prea putin timp 😉

  5. Wow, Grande Fratello. Oare la noi de ce nu a avu succes „Fratele cel mare”?
    PS. Eu in ultima vreme vizionez”Survivor”. In 3 saptamani am vazut sezoanele 16, 17, 18.

  6. Turisticus, a avut si la noi succes, dar erau prea mari amenzile de la CNA 😉 Survivor de pe AXN? Bestial 😀

    M3, cat vrei 😛

    Crina, deja nu-mi mai ajungeti 😛

  7. Mirela, am trecut si am vazut concursul, dar imi e prea lene si am prea putin timp 😉
    ………………………………………..
    Lasă, ție îți trimitem un desen semnat (Mirela sau Enya) și fără participare, de Moș Crăciun! 😉

  8. Pingback: Trackback

Lasă un comentariu