Când ţi se pune pata

Există oameni, fiinţe, creaturi, ascunse în spatele unui ip, id, etc. Oameni pe care nu îi afli niciodată. Şi te întrebi, cum să nu te întrebi, cine sunt ei în realitate. Uneori afli, alteori nu. Ceea ce e enervant. De fapt, sinceră să fiu, doar o singură persoană m-a interesat cu adevărat, un id, să zic aşa. În cele din urmă am aflat cine e şi cu ce se ocupă. De ce e şi prost omul respectiv, nu m-am prins.

Dar există şi altfel de id-uri, care nu sunt proaste, doar precaute.

Id-ul Secrete fără Stăpân , cum îşi spune el sau ea. Evident că ne-am cunoscut pe facebook. Adică id-ul mi-a cerut prietenia, eu i-o dădui şi m-a apelat pe chat-ul respectiv. Vorbesc rar cu oamenii pe chat-ul facebook, asta şi pentru că m-a stresat un italian. Şi încă mă mai stresează când mă vede, dar şi eu ies de parcă m-ar fi prins. 😀 Funny, nu? Dar cu id-ul de care vă zisăi am vorbit ceva. Cam sceptică, apoi curioasă, apoi nervoasă, apoi mi s-a pus pata.

Id-ul mi-a explicat cum că şi-a făcut blog de secrete (sigur că m-a tot întrebat dacă n-am un secret, nu am, sorry), în principal pentru a le da oamenilor posibilitatea de-aş spune oful. În anonimat. Mi-a explicat că până şi formularul prin care se trimit secretele e conceput de aşa natură încât cel ce trimite să rămână anonim. Şi oricum pe id-ul nostru nu-l interesează numele din spatele omului. Încearcă doar să le dea un spaţiu celor ce au ceva pe suflet, şi dacă cititorii îi mai pot şi ajuta cu un sfat, atunci cu atât mai bine.

Bine, nu blogul în sine mă interesează în mod neapărat, ci persoana din spatele id-ului. N-am aflat dacă e fetiţă sau băieţel 😀 N-am aflat nici măcar prima iniţială a numelui. N-am aflat, la dracu’, nimic. Ne mai vorbim pe chat-ul ăla uneori, iar eu îi tot promit că voi afla până la urmă. Pur şi simplu mi s-a pus pata şi mă stresează. Dar rău de tot. Cred că sunt cu adevărat scelerată. În loc să mă ocup de chestii serioase, eu vreau să ştiu cine e în spatele unui id. Cred că mă şi enervez pe mine pentru asta, dar şi pe id sunt nervoasă.

Aşa că am pornit la vânătoare. Să vedem care pe cine până la urmă 😉

 

P.S: Mai târziu voi veni cu o completare a listei concursului lansat de Lucia. Unii au dispărut, din creierul mei, alţii au apărut. În plus, pentru cel mai bun traducător din română în română se dă test, aşa că am fost nevoită să mă reorganizez.

Oh, da, iar cei ce au fost propuşi şi se ştiu că vor intra pe colo ori pe colo, mă pot mitui. Nu plecaţi urechea la toate prostiile de genul „juriul e de nemituit”, nu e adevărat 😀

27 comentarii la “Când ţi se pune pata

 1. Nu te mai stresa cu acel ID. Parerea mea este ca ar trebui sa faci ce stii tu mai bine.
  Si pe mine m-au stresat unii dar pana la urma m-am resemnat i-am ignorat cu totul.
  Ceea ce nu stii nu te omoara.

 2. …Ca sa nu mai vorbim de ce-mi intra la spam, macar ca eu nu supar pe nimeni…nu ca tu ai supara!
  Oana, am de gand sa te mituiesc. Am KLIMT pe blog si mi-e ca ti-e pe plac, asa am eu impresia, nu te-am intrebat niciodata.
  Succes intru descoperiri de id! Seara faina cu adevarat!

 3. Culmea e ca am inteles ce-ai scris. 🙂
  Si explic: adica m-au stresat unii la modul ca m-a sacat ca nu dau de ei si i-am ignorat total. E inutil sa cauti un nume dupa un ID daca nu asta e scopul…:))))
  Mi se pare ok sa se ascunda mai ales datorita profilului blogului. Asa ca lasa lucrurile cum sunt. Nu poti sa vb cu cineva fara sa cunosti si restul de detalii?:)):P
  Eu n-am putut si asta din alte considerente…never mind
  Si cu „ceea ce nu stii…” era o gluma…
  O sa incerc sa fiu mai explicita…data viitoare si sa adaug semnele astea de punctuatie sa se stie …ce si cum…:))))))
  Till next time…

 4. Daniela, uneori e din SM, alteori nu, asta e problema 😀 Ei, lasa, cred ca ma descurc eu, l-am aflat si pe ala de ma enerva, asta de ma amuza o fi mai usor de descoperit. Nu ma las ca sunt nebuna 😀

 5. Pingback: Neliniştitu’ » Post Topic » Breic dă rulz

 6. Vezi ca indiciile (neanatomice, doar alea digitale) privind Stapanul secretelor duc catre cineva din zona aia draga tie, din nordul tarii. Nu la SM, ci la MM, duc acele indicii. Sa mai sap?

 7. Geocer, nuuuuuuu, vreau sa aflu eu, eu, eu 😀 E o chestie de…. nebunie 😀 Da, aia stiam si eu ce mi-ai spus tu, dar initial au dus in America, apoi in Brasov, apoi in SM si acum vom mai vedea unde :)) Oricum nu v-as spune, is doar curioasa pentru mine.

 8. Bine, stau cuminte daca asa zici tu. Eu vroiam sa-ti dau un numar de telefon unde ai putea suna si afla mai multe, folosindu-ti vocea ta blonda.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s