Io votez…

untitled

Nu cred că e un secret pentru nimeni că votez numai şi numai pentru Corina. Dacă nu era ea şi dacă nu o cunoşteam ca om, zău că nu mă deranjam. În toamnă voi dormi în timp ce alţii aleg sau voi mânca sau voi pleca în concediu de toamnă. Poate mai scot o carte, orice dar la vot nu mă duc. Pe cine să aleg preşedinte? Băsescu m-a scărbit destul, cu tot cu Eba lui. Geoană?, mie îmi e frică de el. Omul e isteric. Când ţine un discurs aşa se înfierbântă că am impresia că acum o să sară la oameni cu sabia în mână. Doamne fere… Crin, mna, mi-a fost simpatic un timp, dar a cam dat-o în bară. Nu-mi mai place. Iar Duda.. eh, şi el e conştient că s-a aruncat în cursă doar pentru împrăştierea voturilor. Iar eu nu mă duc la vot doar pentru a-l împrăştia.

Nu, nici la turul doi nu mă duc. Oricine ar ieşi, ei bine, tot aia va fi. Tot atât se va fura, ţara tot în jos se va duce şi tot de râs ne vom face. Aşa că…

Dar Corina merită să ne reprezinte. Pentru că are toate atuurile. Dacă am mai avea doi, trei ca ea… departe am fi. Dar nu mai avem. Sau, dacă avem, eu nu pricep unde sunt. A, nu în politică. Ok.

Asta e părerea mea despre vot. Şi sunt conştientă cumva că va fi ultimul. Nu ştiu ce ar trebui să se întâmple pentru a mă mai convinge cineva să dau un vot. Pot să mă şi oblige că mi se rupe. Nu mă duc şi gata, am zis.

28 comentarii la “Io votez…

  1. Io pa tine te-as vota Oana, da cum nu catindezi la PE nu te pot vota… 🙂 Tu esti pentru parlamentu de la Zahana parca, da pa ala nu prea-l stiu…. 😀

  2. O fi avand Corina toate atuurile, dar ii lipseste unul : un partid la fel de curat ca si ea. Cred ca ar fi facut mai bine daca ar fi candidat ca independent.

  3. Campania s-a terminat, dar nu văd de ce n-am putea spune că o votăm pe Corina. Şi să ştii, Oana, că pe listă cu ea mai sunt oameni care merită încredere. Iar la preşedinţie… pînă la toamnă mai e. Poate se mai schimbă cîte ceva, cineva…

  4. Lucia, stiu ca mai sunt, imi place si Severin. Cat despre prezidentiale, m-as mira sa se schimbe ceva 😦

    George, eu nu cred ca PSD-ul e manjit cu totul. In plus, Corina nu e fiica lui Basescu 😉

  5. Draga Oana, multumesc frumos pentru tot, dupa cum le multumesc tuturor prietenilor nostri – Crinei, Luciei, tuturor care m-au sustinut si sprijint in aceasta perioada. Esti un om cu totul deosebit. Sa ai o zi frumoasa!

  6. Multumesc tuturor. Multumesc dnei Lucia Verona, XReader, Adrian SM, Unguru.. Oana, ce gazda buna esti.. Vorba Crinei, inca putin si capeti si accent.. O zi frumoasa in continuare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s