Între două judecăţi

Am spus pe Club ce se va întâmpla mai departe cu seria Dinastiile. Ştiu, nu acolo ar fi trebuit să spun, dar dacă deschideţi pagina veţi găsi şi explicaţia.

Când i-am spus lui Bogdan că nu mai pot să merg mai departe – nu pentru că nu aş avea idei, ci pentru că m-a obosit seria asta din multe puncte de vedere – beam o cafea. Aproape că a vărsat-o pe el şi a mărit ochii. Am presupus imediat că nu îi convine, dar nici că îmi păsa. Eu am luat o decizie şi nu mai ţin cont de nimeni. E treaba mea pe mai departe. Atunci Bogdan s-a ridicat şi mi-a spus: „Te dau în judecată pentru că m-ai amăgit cu nouă volume”. Iar am ştiut că nu glumeşte, nu prea râdea. Am zis: „Fie” şi i-am propus un deal. Dacă rezistă mai mult de o jumătate de oră cu avocatul meu în sala de tribunal, eu îi scriu toate cele nouă volume fără nici o pretenţie bănească. Dacă nu rezistă va trebui să îmi plătească el mie cele nouă volume fără a avea pretinţia de-a le vedea pe hârtie. Mă credeţi ori ba, am bătut palma. Acum abia aştept distracţia.

Oh, nu uitaţi de concursul de aici. Va fi ultimul cu cărţi Tritonic. A, şi nu voi pleca momentan de la Tritonic, pentru că mai am două cărţi pe contract, plus Crime Scene Publishing. Aşa că vreun an tot veţi auzi de mine şi de Tritonic, indiferent de ce şi cum.

Mai era ceva de spus, dar am uitat ce… Ă, da, mi-am amintit. Voi chiar aţi crezut? 😀

 

UPDATE: „La multi ani, unei Satmarence speciale!” 😉

17 comentarii la “Între două judecăţi

 1. Deci, regret extrem de tare că nu am putut să-ţi citesc nicio carte. Încă. Am intrat pe site-ul Tritonic, am pus toate cărţile tale în coş şi mă pregăteam pentru finalizare. Nu prea poţi face ce vrei când depinzi de alocaţie şi de părinţi, le-am promis că voi citi nişte clasici până una-alta. Oricum, sunt atât de dornică să le citesc încât.. Nimic nu mă poate opri ! Wow, sună eroic. oricum, poate ai auzit, azi e Bairamul la musulmani.. Bairam fericit !

 2. Izell, bairam fericit! Deci, Izell, daca participi la concurs poti castiga, si poate iti trimit si celelalte doua volume din Cartea I. Ce spui?

  Silvanna, nu ramane in aer, se incheie. Cu dinastia barbatilor pot sa o iau de la capat oricand, fara sa aiba vreo legatura cu ce s-a intamplat, doar istoria va ramane aceeasi. Deci fara fete triste ca nu o las in aer 🙂

 3. FLOTA AERIANA A MAFIEI ROMANE
  (COMANDANT TRAIAN BASESCU)

  NOTA OFICIALA Consilier
Deputy Chief of Mission ) la Ambasada Romaniei- Washington, DC. 
 Domnule Gaginsky
Va rog transmiteti guvernului pe care al reprezentati in calitate de ministru -consilier urmatorul document .Prin el anunt oficial ca am contactat INTERPOLUL cerand deschiderea unei anchete la adresa cetateanului roman Traian Basescu . Confirmati primirea si numarul de inregistrare.

  HE INTERPOL OFICFICE AT THE UNITED NATIONS
Dr Ulrich Kersten,
Special Representative to the United Nations

  Rusul Victor Bout, poreclit şi “Comerciantul Morţii”, era considerat de unul dintre cei mai importanţi dealeri de arme din lume. A vândut armament romanesc fabricat de stat, grupărilor teroriste din toată lumea, din Afganistan până în Columbia. O bună parte din timp, Victor Bout şi-o petrecea în România, la Bucureşti. Avea sediile a două companii de transport aerian chiar în cartierul Băneasa, iar echipaje româneşti au transportat arme în zone de conflict ale continentului negru.”Comerciantul Morţii” schimba armamentul pe diamante, acestea fiind apoi prelucrate în Europa. “Lordul Războiului” a cumpărat şi avioane româneşti, cu ajutorul cărora transporta arme. Le-a cumpărat la preţ de nimic de la statul român. Cel puţin un avion de pe lista neagră a cărăuşiei cu arme a fost ţinut timp de trei ani în baza militară Otopeni. Asta deşi ONU interzicea oricărei ţări să facă afaceri cu el. Lucra în toată lumea, trăia pe picior mare, deşi erau unul dintre cei mai căutaţi furnizor de arme pentru terorişti. Singurul oras unde se simte in siguranta si aparea la lumina zilei era capitala Romaniei . A actionat in tandem cu Traian Basescu care a fost ministrul transporturilor iar apoi Presedintele Romaniei. O MARE PARTE DIN AVIOANE DIN FLOTA LUI VICTOR BOUT PROVIN DIN ROMANIA. Iliuşin-uri-18, Antonov-uri 24, Boeing-uri 707, Tupolev 154 şi BAC-uri 1-11 au fost vandute sau facute cadou la pretul unui jeep cu acordul si semnatura lui Traian Basescu -ministrul transportului.
  Între 2001 şi 2004, echipaje româneşti au zburat în Africa pentru compania Jetline. În documentele ONU se afirmă că această companie şi echipajele româneşti au transportat arme în zone de conflict ale continentului negru. Iar aceste informaţii despre cărăuşia cu arme in specia Made in ROMANIA ,spre mai multe state africane sunt confirmate, sub protecţia anonimatului, de o sursă care a participat la aceste acţiuni în Africa.
  Zeci de români, personal navigant şi tehnic al companiei militare româneşti ROMAVIA au deservit avioanele BAC 1-11 cu indicativele P4-JLB, P4-CBH, VP-BBA şi 3C-QRF şi un Boeing 727 cu înregistrarea P4-JLI.
  Un document eliberat de Autoritatea Aeronautică din Aruba, locul unde majoritatea avioanelor erau înregistrate, demonstrează clar că piloţii români lucrau pentru Jetline Internaţional, companie condusă de Mohamed Hijazi, un libanez influent cu multe conexiuni în Africa.
  În Uniunea Europeană, activitatea companiei Jetline Incorporated este strict interzisă, dar Autoritatea Aeronautică Civilă a autorizat MIA Airlines să desfăşoare activităţi în România cu patru aeronave ale acestei companii. În realitate, compania se folosea de şapte avioane chiar sub nasul acestei instituţii, al cărei sediu se află la câteva zeci de metri de cel al MIA Airlines.
  Această flotă a adus patronilor sume mari de bani din zborurile făcute în Africa, Orientul Mijlociu şi spaţiul ex-sovietic. Oficial, cifra de afaceri anuală MIA Airlines este în jur de 100.000 de euro, adică echivalentul a cam două curse complete. În realitate, cifra de afaceri este de ordinul zecilor de milioane de euro şi statul român s-a ales cu o gaură imensă.
  Avionul-problemă 3C-QRF a fost importat de MIA Airlines in anul 2006, pentru dezmembrare şi suma declarată a fost de 40.000 de dolari. Realitatea este însă alta. “Nici această aeronavă nu a fost înregistrată în evidenţele contabile. De menţionat la acest punct că o aeronavă BAC 1-11 costă între 2 şi 5 milioane de dolari”.
  Angajaţii primeau oficial un salariu în jur de 900 RON, însă în realitate s-a descoperit că un pilot câştiga mult mai mult. Nici sutele de curse externe, în valoare de milioane de euro, nu erau înregistrate în scriptele companiei, în final gaura dată de patronii MIA Airlines fiind una uriaşă.
  Legăturile lui Victor Bout cu Traian Basescu nu se opresc însă aici. August 2003. În Baza militară de la Otopeni soseşte aeronava BAC 1-11 cu înmatricularea VP-CLM a insulelor Cayman. Scaune de piele, configuraţie VIP. Lux într-un avion al morţii! Avionul a fost a lui unui colaborator al rusului, Minin, şi cu el au fost duse în Sierra Leone mari cantităţi de arme şi muniţie care au alimentat sângerosul război civil din această ţară.
  Inspectorii ONU au fotografiat avionul. Imaginile sunt şocante: lăzi cu arme zac pe elegantele fotolii din piele! Probele erau evidente: fişele cu zborurile avioanelor, certificate de utilizator final false, oferte de armament şi corespondenţa secretă a traficanţilor.
  Trei ani aeronava morţii a stat într-o bază militară românească, în curtea ROMAVIA, companie a Ministerului Apărării care asigură zborurile demnitarilor români. Inclusiv pe cele ale preşedintelui ţării. Avionul ar fi trebuit confiscat încă de la aterizare. Nu s-a întamplat aşa ceva.
  BAC-ul a trecut în proprietatea lui Victor Bout.
  O altă aeronavă a morţii, un BAC 1-11 cu înmatricularea din Guineea Ecuatorială 3C-QRF, este descoperită pe aeroportul Băneasa în 2006. Aeronava apare în documentele ONU datorită implicării în traficul cu arme în Congo. Proprietate a companiei Jetline, BAC-ul era folosit de o companie autohtonă, MIA Airlines, MIA Airlines, companie privată care oferă servicii VIP, are sediul într-un apartament de bloc din Băneasa. Avioanele stau la ROMAERO, în hangarul 7. Aeronavele pe care le operează firma românească aparţin companiei Jetline Incorporated.
  “Iliusin” din Romania lui Basescu vandute contrabandistilor.
  Potrivit unui raport facut de Information Service, dat publicitatii in 2001, in flota aeriana a lui Viktor Bout se gasesc doua avioane “Iliusin 18V”, cumparate de la compania romana Tarom. Cele doua avioane au indicativele “YR-IME” si “YR-IMD” si au ajuns de la Tarom in flota “Air Cess Liberia”, una dintre companiile prin care Bout este suspectat ca a facut trafic de armament. Primul “Iliusin” a ajuns, ulterior, cu indicativul “EL-AHO”, in flota unei alte companii controlate de Bout, “Santa Cruz Imperial” Liberia. Al doilea avion de la Tarom a ajuns, prin “Air Cess Liberia”, la “Santa Cruz Imperial”, sub indicativul “EL-ADY”, si apoi la “Star Airlines” din Sharjah, cu indicativul “EX-7504”. Schimbarea indicativelor avioanelor era unul dintre modurile prin care autoritatile pierdeau urma aeronavelor care transportau armament.

  Alte Iliuşin 18 sau Antonovuri 24 care au aparţinut TAROM au ajuns la unele companii obscure din Emiratele Arabe Unite sau state ex-sovietice, precum Tretyakovo sau Berkut Air din Kazahstan, Altyn Air, Aerovias cu baza în Sharjah, Air West Cargo şi lista continuă.

  Tot TAROM a vândut două avioane cargo Boeing 707, avion similar cu cel folosit de preşedintele României, cu câte 300 de mii de dolari bucata. YR-ABC şi YR-ABA au ajuns tot la nişte companii obscure, South-Asian Airlines şi Cargo Plus Aviation din Emirate. YR-ABC i-a fost schimbată înregistrarea în 9G-IRL, fiind surprins pe Otopeni Militar în septembrie 2003 cu noua înfăţişare. Imensul Boeing s-a prăbuşit acum doi ani în Lacul Victoria, în apropiere de aeroportul Entebbe, în timpul unei curse Addis-Abeba – Togo.
  Ultimele două avioane vândute de compania naţională sunt BAC-uri 1-11, cu înmatriculările YR-BCJ şi YR-BRC. Au fost vândute la pachet cu 120.000 de dolari, avioane similare fiind scoase la vânzare de alţi operatori cu sute de mii sau chiar milioane de dolari. Ele au ajuns la o altă companie din Emiratele Arabe Unite, Aquiline International Company, cunoscută şi ca Trast Aero, cu birouri în Sharjah, Moscova şi Brazzaville, Congo.

  Compania lui Victor Bout in Romania se numeste “Flying Dolphin” (prin filiala sa, “Flying Dolphin Romania” SRL) . Avioanel companiei printre care un Boeing 707 sunt reparate sau contrlolate regulat de Tarom la Baneasa.
  Directorul adjunct al Aeroportului Otopeni Valentin Vasilescu spune in ziarul britanic Standard Today :Bout business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost HUNDRED flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc……… Bout airplane registred in Moldova ER-75929 operated 73 flights of Romanian build smuglling weapons for Africa at military apron of Otopeni-Bucharest airport under Air Acvila ( RRM code ), a Romanian Department of Defense company.”
  Vasilescu a inregistrat in secret pe Presedintele Romaniei confirmand ca acesta avea cunostinta de uriasul trafic ilegal de arme. Caseta a fost predata statiei de TV Antena 3.
  LA ORDINELE LUI TRAIAN BASESCU ROMANIA A DEVENIT FURNIZOR DE PERSONAL CALIFICAT PRECUM SI BAZA DE APROVIZIONARE SI INTRETINERE PENTRU AVIOANELE TRAFICANTILOR. SA CREIAT ASTFEL DIN INSTITUTILE STATULUI ROMAN O INTREPRINDERE CRIMINALA. ARMELE TRIMISE IN JURUL LUMII AU DUS LA MOARTEA A SUTE DE MII DE OAMENI SI MILIOANE DE REFUGIATI.
  “Traian Basescu had been under surveillance for several years.”
  Rachete antitanc romanesti se numara printre armele din depozite secrete ale miscarii marxiste columbiene de gherila FARC (Fortele Revolutionare din Columbia) descoperite de armata columbiana, se arata intr-un raport al Grupului de analiza antiterorista Giat de la Bogota. 
Serviciile de informatii columbiene au avertizat cu privire la interesul liderilor FARC pentru achizitionarea de armament de ultima generatie, in special rachete sol-aer IGLA-S24 fabricate in Romania. Transportul rachetelor romanesti a fost facut cu avioane provenite din Romania si asigurata de piloti romani.
  Cel mai marei de armament din lume, poreclit “comerciantul morţii”, Viktor Bout, a fost nu demult arestat de DEA american, în Thailanda
  Mandatul internaţional de arestare, pus în aplicare de americani, ieri, în capitala Thailandei, este emis cu acuzaţia că Bout a încălcat embargourile ONU privind comerţul cu armament din mai multe ţări si transport de rachete pentru rebelii columbieni. Este de asteptat un nou mandat de arestare pe numele Traian Basescu.

  Robert Horvath USA 20 Septembrie 2009 New York
  http://www.devagallery.com

 4. Provocarea din dormitor: Lenjeria intima sexy – Accesoriu esential sau
  optional?

  Povesteste-ne pe blogul tau in perioada 4 Septembrie 2009 – 20 Octombrie
  2009 ce parere ai despre lenjeria intima sexy si rolul ei in dormitor si
  poti castiga unul dintre cele 5 premii constand in lenjerie intima sexy.

  Ce trebuie sa faci?
  Scrie un scurt eseu (de minim 200 cuvinte) si publica-l pe blogul tau.
  Foloseste in postul tau un link catre http://www.looksexy.ro‚ si unul din
  bannerele Looksexy.ro. Informeaza-ne despre postul tau la adresa
  provocare@looksexy.ro . Un extras din postul tau va fi publicat pe site-ul
  http://www.looksexy.ro cu link catre blogul tau.

  Pentru mai multe detalii acceseaza urmatorul link spre pagina de concurs
  http://www.looksexy.ro/scm/promo/concurs_provocarea_din_dormitor.mbs

  Concurs organizat de: S.C. Blue Grup SRL Sediul Social: Sos. Colentina,
  Nr. 12, Bl. 58, Sc. A, Et. 8, Ap. 31, Sector 2, Bucuresti Nr. R.C.:
  J40/4626/2006 CIF: RO 18498693 Cont bancar: RO29 BTRL 0410 1202 3372 82XX
  Banca Transilvania – Suc. Corneliu Coposu, Sector 3

 5. „Cu dinastia barbatilor pot sa o iau de la capat …”
  E si asta ceva, suna bine, spor la treaba….parca nu te vad in alt loc cu genul Fantasy, decat la Tritonic. Tu hotarasti! 🙂
  Eu de acolo mi-am comandat si am de gand chiar azi sa mai comand ceva, e musai pentru scoala Enyei, lectura particulara.
  In alta ordine de idei: „L” si „Au masculin” de Lolita sunt la reduceri, nu stiu in Pitesti, dar in Cluj sigur, de fapt TOATE alea bune sunt la reduceri, nu doar Lolitele. Succes! 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s