Povestea unor lansări

Am atât de multe să povestesc şi am rămas atât de în urmă… Sper doar ca Basarabia să mai aibă puţină răbdare până voi veni cu impresiile mele legate de acele locuri. La fel şi Nea Costache, pentru că merită să fie promovat, dar momentan am atâtea să vă spun…

Mai întâi trebuie să le mulţumesc unor oameni:

Lucia…

Horia Gârbea…

Ciutacii (Mana şi Victor)

Chinezu din popor

Simona Ionescu, pentru că şi-a smuls din programul ei aglomerat pentru a veni şi pentru că n-a răspuns la telefoanele ce-i ţârâiau tot timpul.

Geocer, pentru că m-a răbdat

Arionii, pentru că încă mă mai suportă

Adrian Năstase, pentru că mi-a cerut autograf… 😀

Membrilor juriului nu le mai mulţumesc, dar ei ştiu că o fac… Lilick şi Mădălina au fost senzaţionale, iar Valive este timidă, cu toate că n-ar trebui.

Roger şi Sorin, hai să zic şi de voi… 😛

Vorbim despre prima parte a zilei. Cu toate că, acum, am un regret pentru că cineva nu a putut să participe pur şi simplu la eveniment. Îmi cer eu scuze… cine ştie, ştie. Am încercat cu o ironie fină să-i atrag atenţia, dar deh… n-a mers. În fine, nu mai contează şi întotdeauna la un eveniment unde sunt persoane importante vor fi şi cârcotaşi. Doar că eu am crezut că suntem între prieteni.

Trecând peste partea asta trebuie să vă spun că Mana a ţinut să-mi facă o surpriză. Aşa că nu a venit numai ea, dar l-a adus şi pe Victor.

Horia Gârbea a fost acolo să ne susţină pe mine şi pe Lucia.

Lucia, desigur, a fost strălucitoare ca de obicei, iar cartea ei… da, e prima în vârful celorlalte. I-am detronat pe toţi 😀

Chinezu, ca un Chinez şi el, a tot comentat şi a stat tot timpul cu laptopul în braţe. Ce oameni…

Geocer, desigur, ne-a suportat.

Iar Adrian Năstase a ţinut un speach de zile mari. Mamă ce am mai râs. E chiar mişto. Aşa că le-am propus celor prezenţi un exerciţiu de imaginaţie: să-şi închipuie că AN-ul dispare chiar atunci din faţa lor, iar Lala intră în scenă.

Pe urmă Lucia şi moi am dat autografe, iar Mădălina mi-a propus s-o otrăvesc. Încă nu vreau s-o fac 😀

Apoi l-am confundat pe domnul Mladin cu domnul Coşovei, dar Ştefania Coşovei mi-a luat apărarea 😀

Oi mai fi făcut prostii, eu ştiu…

Oricum, prima jumătate a zilei a fost excepţională. Mă oftic doar că n-am apucat să fac poze cu Ciutacii şi Chinezu.

Cel mai dulce moment al zilei a fost telefonul lui Alex, cine ştie cunoaşte 😉

 

 

 

 

 

 

Apoi m-am mutat la Muzeul de Istorie şi Târgul de carte Amplus. Acolo le-am găsit pe Oana Duşmănescu cu minunea ei de bebe, dar şi pe Stela Popa. Mă bucur că Stela a acceptat să stea lângă mine în timpul lansării pisicii. Dar îmi pare rău că din pricina oboselii a ratat azi Sibiul. Asta este… Se mai întâmplă. Oricum, Stela tot va ajunge la Sibiu, v-o trimit eu legată dacă e cazul.

Apoi m-am mai lansat şi eu o dată şi m-am bucurat să-l revăd pe Mihai însoţit de două domnişoare foarte frumoase: Steluţa (cu o imaginaţie puţintel mai perfidă ca a mea :D) şi Cristina(?!), dacă ţi-am greşit numele poţi să dai, promit să stau.

 

 

 

 

După toate astea, alături de Bogdan Hrib – doar nu vă închipuiţi că a lipsit vreun moment – am avut o mini şedinţă din care Geocer n-a auzit absolut nimic 😛

Aşa că în miez de noapte am ajuns şi acasă.

Îmi pare rău doar că am ratat prăjiturile Luciei. Dar am promis că după toată nebunia asta o iau de mână pe Mana şi o vizităm aşa cum se cuvine.

Aaa, şi să nu uit, am primit trandafiri galbeni, de la cine nu vă spun, numa aşa de-a dracu’ 😀 Ziceţi voi că nu merit să zac. Nu, nu merit, că am de scris ceva important ce trebuie predat mâine la prânz. În concluzie nu merit nimic.

Şi acum… da, mă pregătesc pentru Ardeal. No, staţi că viu… dar mai încet, ardeleneşte aşa 😆

Concluzii găsiţi la Geocer, Mădălina, Lucia, Lilick şi pe unde or mai fi că eu nu mai pot.

P.S: Meme, eşti o dulce şi când nu eşti prezentă fizic. Sper să te revăd într-o zi.

39 comentarii la “Povestea unor lansări

 1. Nu-i o problema, Nea Costache mai asteapta! Sunt curios sa ne povestesti cum a decurs lansarea de la Chisinau! daca ar fi si ceva poze, ar fi minunat. Pana una, alta, am admirat frumoasele poze facute ieri!
  Un sfarsit de saptamana odihnitor(cred ca e chiar mare nevoie!)!

 2. Oana, prăjiturile sunt pe sfîrşite 🙂 Dar dacă mă anunţi că vii, poate mai fac. Sau poate fug de acasă 🙂
  Cine a fost cîrcotaşul? Eu n-am observat nimic…

 3. Apropo de oboseala : sa stii ca abia dupa ce-am ajuns acasa, m-am asezat pe fotoliu si m-am relaxat un pic mi-am dat seama cat de obosit eram. Iar azi-noapte am dormit bustean. Neintors !
  Dar, nu regret faptul ca am mers cu voi. Imi pare rau doar pentru ca n-am avut vreme frumoasa. Aaaa, si inca ceva : ai uitat de minunatul GPS care ne-a ajutat sa ajungem la Uniunea Scriitorilor 😀

 4. Pingback: Simona Ionescu » Labirint obligatoriu…în lumea cărţilor şi în blogosferă (2)

 5. Pingback: Simona Ionescu » Labirint obligatoriu…in lumea cartilor si in blogosfera (1)

 6. ‘Ţi-ar Lala să-ţi fie!!!
  Mi-ai distrus dimineaţa! Am stat s-o termin.
  Cred că deja ţi-am spus că mi-a plăcut mult. 🙂
  Nu ştiam faza cu butoiaşul. Tre’ să-mi fac rost de o armă, să exersez. Te poţi îmbogăţi din ruletă rusească. Ba, chiar poţi supravieţui.

 7. Deci, am ispravit lucrarea. Sau lucratura, zis din punctul meu de vedere 🙂 . Si chiar daca dupa s-a intamplat un somn de vreo 12 ore si inca nu sunt trezit de tot, imi aduc totusi aminte ca iar am ras. Iar la zona cu virgula Cotroceniul chiar cu sughituri. Mai imi aduc aminte un limbaj pe gustul meu si de o paralela din mintea mea cu un joc flipper (fara legatura de data asta cu vreo poasibila anagramare). Una peste alata posed vorbe de lauda la adresa cartii. Rubrica de sugestii si reclamatii o voi completa in cadru privat 😉

 8. M3, sugestiile si reclamatiile nu se accepta. Eu nu stiu vorbi cu stafiile 😀 Va rog gasiti un medium pentru traducere, multumesc 😆 Vaiii, ce rea am fost. Si, vaiii, ce puii mei vorbesti asa codat?

 9. M3, da, de acolo ti se trage. Clar! Mai rau e ca i-ai invatat si pe altii sa vorbeasca asa iar eu in curand va trebui sa-mi cumpar dictionar pentru a va intelege. Asa ca pune mana si scrie unul 😀

 10. Oana, eu mă gândisem la un Saint Bernard cu butoiaş de rom legat de gât!!!! Salvează oameni îngheţaţi. Adică face minuni 🙂 🙂 🙂

 11. Pingback: Mirozna văduvei vopsite – 4 « Ioan Usca

 12. Iti multumesc pentru autograf si pentru gandurile bune ! Sper sa ne revedem cat mai curand 🙂 .

 13. Pingback: Lala « Isabellelorelai's Weblog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s